Oct 25, 2010

Hai Nilai

Sayup-sayup kedengaran lambaian Nilai menjemputku kembali. (Adakah ayat novel yang I try to copy ini betul? Ayat agak kel*** disitu). Okay, dengan aku arrived there 2 minutes before 5pm, I am the last person of the day to register. Fuhh -.- Oh nilai, terima kasih kerana sudi menerimaku kembali.


And our katil2 telah bertukar posisi. Lapang nampaknya. Wahh, this one I like. And my katil is again, atas. Seronok tau apabila badak berada diatas. XD


Roommates juga ber'story tanpa henti'. Riuh. Yelaa, lama tak jumpa kan. 


Actually, takda idea apa yang nak ditulis, since Intan ni menyibuk kat sebelah. Terima Kasih Intan, jadi stalker paling honest. :D


And bertambah semangat, because bertambah collection orange dalam dorm. Thanks Wawan. :p


New semester, new position katil, new semangat! and.. new subjects and bertambah. -.- (Relax Aisyatun, ujian ujian)


+ Aziefah, cepatlah datang. Tak sabar nak tambah generasi Teknik Gombak kat Nilai ni. :)


Ehh, ada lagi nak cakap ni. (bertambah-tambah pulak idea sbb Intan dah takda, hhe)


Lepas register, Ibu ajak makan bakso. Fuhhh. Pedas gilaaaaaa. Tulaa, mula-mula berlagak, konon tak pedas, letak 2 sudu sambak cili hijau tu, even ayah yang suka pedas letak satu sudu. Sekali, 3 gelas air aku habiskan -.-
Menyesal, tak nak makan sambal dahh. Tapi, bakso tetap licin.






Ahlan Wasahlan, Semester 2! :) Rasa kehilangan sebab inspirasi takda kan :'| (Please la Aisyatun, asal emotional sangat ye?)


Mood : teringin nak berat baru jugak laa. :p

3 comments:

ANYS AMYRA said...

haha badakk! T_T
kel*** tu apa?
inspirasi tuu,cari lain k?hehe.

Girl Next Door said...

fuhhhh.
awl bonar updte blogg! smgtt kott!
salin eh ayt2 dri mualimahh.

Miea said...

aisyatun!!!! sumpah saya rindu gler kat awak T_T
:'(