Oct 27, 2010

Hari telah diisi.

On the 3rd day itself, I already have classes. Okay, only one yang ada lecturer, and I have lost energy just by walking to class which I already sensed there will be no lecturer. Sgt membazir my energy. -.-


And Ibu, I bought Level6 books just now. Just to inform Ibu, since you always read my blog and you've been my best stalker ever. I love youu, I know I'm sweet! :)



Today, my lecturer told me that our Expressive Corner will be a compulsory place for us this semester. Thats mean that EVERYONE have to express something there, atleast walaupun untuk class. Nervous, I know everyone will be watching especially all the brothers, since the place is at Block B. Tak patut betul -.-

Alhamdulillah, atleast ada la juga hariku telah diisi dengan benda berfaedah (going to class) or else I'll be spending my time doing nothing or ternganga inside my dorm (joining Wawan, haha) and plus, its raining outside, memang susah la nak keluar, sebab kononnya I'm planning nak duduk kat library. (berdedikasi tak saya ni ^.-)

Well, post kali ini akan memuatkan kisah dua hari sebab rasa malas nak update blog menghantui diri, heuheu (ayat blog Mualimah). On the second day, I was bertungkus lumus settle up everything, since my jadual is serabut and also the system. Sungguh, ini mencabar keimanan serta kesabaran hamba Allah yang hina ini. Syukur tak meletus je -.-

Tapi, takpa. Ujian. Petang tu, Wawan and Mualimah teman me went to Nilai Square, nak beli tudung kat my favourite kedai. And demi permintaan Wawan nak bergambar, kami turuti laaa jugak. adehh -.-


+ Mualimah, diam. Aku tahu dah ape kau nak cakap. :D

Thats all for today. :)

Mood: Rasa nak kurus la, badak-badak di ladang dah memanggil-manggil ajak mandi berendam sekali dah. XD


2 comments:

ANYS AMYRA said...

serius suruh aku diam?tak komen lg dah pasni.hahaha.

Aisyatun Nadhirah said...

alalala :p