Oct 18, 2010

Maher Zain.

Know what? I was introduced to his songs when I'm in CFS IIUM. I love UIA. Start dari situ, I'm in love with his songs. <3


Rasa jealous menghantui diri to those yang dapat pergi showcase Maher Zain. -.-
Ada hikmah disebalik semua ini kan? Kalau tak, I might be one of the muslimats yang terjerit-jerit masa concert dia. 'A'uzubillah, minta dijauhkan dari saya. 


Takpa, Aisyatun Nadhirah. Dapat Album serta signature Maher Zain pun takpa. Well, thanks to my aunt, Makwe. Penat dia tolong pergi jumpa MZ kat The Curve tu. <3


I like, i like. :)




Tampal sekejap kat fridge lagi tuu. Tapi, kena put out. Mana bole tampal poster dalam rumah, Malaikat tak masuk. ;)


Lets give full support to Islamic songs, jangan nak sokong Paramore or Adam Lambert je.
:)

No comments: