Oct 22, 2010

Ujian.

Ya allah, ini adalah ujian yang agak berat untuk saya. Walaupun tak seberat orang lain yang lagi berat menerima ujian dari-Mu, tapi setakat ini, inilah ujian yang agak berat aku terima. Aku yakin denganMu Ya Allah, Kau turunkan ini buatKu kerana selama ini aku leka and alpa. Maybe I didn't take this is important for me and I kept myself busy at other things. This is what I get. I realised what I was missing after all this time. Kau telah buka pintu hati aku balik, agar aku kembali sedar and trying the BEST that I can to change for the good. Aku yakin, and aku tahu aku patut bersyukur keranaMu Ya allah, Kau masih sedarkan aku akan this things. This shows that you always care for me. :'(

Even my Ibu pesan, "..Kakak, kalau nak duduk sebaris dengan '4flatter' tu, kakak pun kena get the same. Semua orang boleh buat. Kakak pun mesti boleh buat jugak.."

Now I realised something. If I believe, nothing is impossible. Thank you Ya allah. :')

New week, New aim, new Hope. Come on Aisyatun Nadhirah! Hwaiting :)

2 comments:

ANYS AMYRA said...

kenapa ni?:(

kau dapat berapa doe?

Aisyatun Nadhirah said...

jgn tanyaa :'(