Dec 7, 2010

1432

New year, maka azam saya juga akan baharu. (Penggunaan BM yang sangat tepat)

1.Akidah : Diteruskan perjuangan ini demi Allah s.w.t!
2.KURUS : Seperti biasa, diri ini sudah seakan-akan kelihatan seperti badak, maka itu perlu dikuruskan. Planning nak follow kak Fatin Liyana's way, since she lost A LOT in 6 months je. Junk Food, go away. ( Macam mana ni, aku macam terliur tgk junk food, diluar mengatakan tidak, di dalam 'nak lagi nak lagi. Jangan dikatakan maggi, malam-malam habis ditelannya) :D
3. kurus, kalau boleh, saya ingin menyebutnya banyak kali agar termakbul. Boleh kan?
4. Dean list : beauty with brain. Demi IbuAyah, Kakak buat! :')
5. Family : Anak solehah serta kakak yang usnul katimah(betulkah ejaan?). amin.
6. Takkan semua nak bagi tahu kot ye? takpa takpa, let me keep it by myself.

Semoga berjaya Aisyatun Nadhirah!

2 comments:

ANYS AMYRA said...

husnul khatimah ;) ada cikgu aku dulu nama ni haha.

Aisyatun Nadhirah said...

perlu ke haa? :D