Dec 7, 2010

Fatin, Fatin..

Fatin, fatin. Over ye, sampai letak aku main topic of the post. Tak pasal-pasal aku famous sekejap, since you have LOTS of follower. Anyway, thanks a lot. Ni yang nak sayang lagi dalam-dalam ni. Muah Muah.


Fatin, ni haa nak confess sikit. alaa, sikit jeee :)
1. First thing first, aku tersangatlah rindu kau nak mati. tahap gila punya rindu :'(
2. Teringat time sekolah, time kau selalu mengantuk dalam kelas chemistry. Kau selalu suruh aku cubit tangan kau so that hilang ngantuk kan kan? :')
3. Ingat tak first time kita kenal? Time form4. Masa tu kau baru masuk kelas, baru habis pertandingan debat. Then, aku pun pergilah belakang, borak-borak dengan kau. Then, aku ajak lunch sekali. Kita terus jadi kawan baik. Kan? :')
4. Beg LK kita sama kan, cuma different colour je. (Kau la, paksa aku beli kat Maju Junction). Kan? :')
5. Ingat tak, kau mengamuk serta marah yang teramat sebab apa entah, tapi yang penting masa time orang beratur. Kau menangis-nangis, mengamuk-ngamuk tapi kita dengan selamba badak turun beratur lambat. kan? :')
6. Zul suka kacau kita kan? Kau selalu marah-marah dia, tapi dia still kacau kau lagi. Pastu, dia gedik-gedik dengan aku. Hahaha :')
7. Time aku ajak kau jogging, kau suka buat-buat tidur. Sebab tu favourite kau. HAHA :')
8. Pencik box kita pun samaa. Miss Whatever, kita beli sama-sama kan? Cuma, kau punya kecik, aku punya besar, sebab depends on tuan empunya la. Aku besar, kau kecik. HEHE :')
9. Raku-raku. Kau simpan lagi tak aku bagi tu? Walaupun pun tak sebesar mana, tapi penat aku cari tau. :')
10. Aku ingat kau dah lupa aku. Tapi aku yakin, walaupun sikit, atleast kau tak lupa aku langsung kan? :')



Papehal pun, aku tak pernah lupa kau kat sini. Kau mesti ingat tu. Sebab kau, aku masih part of debate team. Ingat malas dah nak masuk pape. Aku masuk debate team UIAM sebab aku tau kau masuk debat UITM. Jom lawan. :)

P/s : Bila nak jumpa haa?

No comments: