Dec 10, 2010

Mid-Term Sem 2.

Tak rasa macam cepat sangat ke? Everyone from UITM was like, just got their final result and what am I doing now? Suffering for my Mid-Term examination. Elehh kau Aisyatun, takdalah suffer mana pun, hyperbola je lebih. Almaklumlah, just finished Poetry paper tadi, Literature-ness masih menguasai diri. :D


How was Poetry? Ya Rabbi, harder than expected! Well, menghadap buku Poetry yang lagi tebal dari dictionary tu bakal menjadikan aku the next Shakespeare babe! Lepas ni, nampak gayanya serta masa depan blog ni, banyaklah puisi-puisi indah ye. -.-


Tak rasa ke, saya DL la lepas ni, HAHA 

Nak diceritakan study Poetry last-last minute memang sakit serta seksanya ya rabbi. Just imagine, we found out on the last minute that we will be having Poetry paper on the day before exam. Bagus tak? Memang bagus. T.T *Menangis tidak berlaguuuuu

Moreover,(ceitt, ayat karangan pulak) kesalahan diri sendiri sama. Sape suruh study last minute? Padan muka ekauu. -.-' *Sedih diatas perangai diri sendiri, waawaaa

Who says Poetry bosan? Best ape, boleh colour-colour.

Haih haih, banyok lagi paper yang perlu dihadapi ni. Esok Islamic Revealed Knowledge's paper. Boleh jadi ustazah dahh. :)

MID-TERM EXAMINATION
SEMESTER 2, 2010/2011
10/12/2010 - 19/12/2010

Good Luck to all UIAM's student! Bittaufiq wannajah! :)
(habislahh, Aisyatun Nadhirah cakap Arab, kalah Mualimah, wee)

No comments: