Dec 7, 2010

Terharuuu :')

Di pagi hening pada Maal Hijrah, telefonku berbunyi 'beep bop' menandakan message masuk. (tipu la, bukan bunyi beep bop).
Imagine la kan, someone hantar this kat korang, which the number is unknown, send you this :

'Assalamualaikum wbt. Kerana kamu salah satu orang yang saya sayang, dengan niat baik, bismillahhirrahmanirrahim; Ya Allah, wanita yang membaca ini adalah wanita yang solehah yang cantik, kuat, sabar, syangilah dia serta kasihilah dia. Tolonglah bantu tingkatkan kehidupannya, murahkan rezekinya, sihatkan badannya. Jika dia melangkah, selamatkanlah dia, mudahkanlah langkahnya. Amin..'

Tak ke korang rasa nak peluk je sender tu and AMIN doa tu banyak banyak banyak kali and give thanks to him/her atas doa tersebut? I want to do that! Terima kasihlaa naa kepada sender tu, May Allah shower lots more than what you have doa for me. :')

Second thing is kes terharu lagi. This is for Emma. I've read you post!









okay. emma, saya sgt terharu dengan awak! awwww. saya rindu awak hokey? :')



No comments: