May 25, 2011

Sarjan Pantun saya

Alahai. Appeareance, to those with beautiful faces, wouldnt say that 'that' face is a good looking face. Very so Dedikasi, skema, mmg nampak macam nerd lah. But I dont care. Hatinya baik.

Teringat tiba - tiba, I was once mad at this person. The person argued on our arguments, and aku terus tak suka dia. Teruk tak aku? :)

Tu lah orang ckp, jgn benci, nanti suka. Hatuk kepala ke dinding, kena batang hidung sendiri balik. Bayangkan, aku mengangkat barang, like banyak gila di tangan. Dikelilingi orang-orang kacak, semua tak boleh pakai. Budak biasa ni sorang jugak la datang tolong, dari jauh pulak tu. Siapa tak cair kan kan? Allah maha adil. Walaupun luar hanya biase je rupa paras, hati cute tahu! Ini yang saya cari selama ini.

Jodoh agaknya, banyak kali terserempak walaupun aku tak pernah cari dia. Allah nak uji ni! Astagfirullah.

Jeng jeng jeng, Ini lah kisah pertama being a Taaruf commitee saya.. :)

Moral of the story : Kau jgn merapu, Aisyatun. -.-'

7 comments:

Miss A said...

Atun,goodluck jadi comitte taaruf! :)

bahiyah said...

do I know him? ahaks.atun atun :)

anispauzi said...

aisya..u mean whom??ooo..dah berkenan ea..member group kita kan??hehehe :)

anispauzi said...

ok atun..i iunderstood u about the pantun!!hehhe..sori..and u know what,i was just kidding on the previous comment!!

Anonymous said...

no more 4 flatter eh? :)

Aisyatun Nadhirah said...

no more 4flatter, biarlah dia, mls layan, haha.

fatin athirah said...

ehem ehem ehem . tak cerita pun . T_T