Jul 27, 2011

Berkat kerja baik.

Been given a chance by Allah swt where I am part of the chosen ones to be in LOVE OUR CHILDREN ROAD TOUR CAMPAIGN 2011. :)

Pada mulanya, program ini bergerak di bawah FSCC,(yang mungkin aku tidak layak to be part of it). Then, ada ruang kosong utk menempatkan aku dan muznah as the committee members. Syukur. Thanks Haikal. :'

Tak tipuu, penat kerja. Tak mungkin lah hasil kerja yg cukup cantik tidak datang dari usaha yg kental, bkn? Hampir EVERYDAY, we had meeting, meeting and meetings and I rarely show up my face in my dorm. Kalau ada dkt dorm pun, sampai ada yg mengatakan, "Hai Atun, takde meeting?'. Sungguh kurang asam. :)



Got the chance to be the MC for the opening ceremony with the presence of Wardina Safiyyah, you know! Mungkin agak tidak adil apabila MC tak dpt bergambar bersama Wardina kerana memberi laluan kepada tetamu? Mungkin.

Fatin Athirah turun padang memberi sokongan. Sweet kan? :')

Alhamdulillah, semua perjalanan berjalan lancar. Dapat juga akhirnya travel ke Melaka and Johor, mungkin aku jadi perak kejap, mungkin 'foreigner' buat sementara waktu. -.-'

Its been too long.

I'm not a good blogger. Because I don't have enough time to keep-up-to-date, kesian my blog. But, its okay. As long as it is mine, I am freely to write whenever I want, am I?

I missed out on Taaruf Week, FRC Fasttrain and many more. I'll tell more. :)