Oct 29, 2011

Pesta Sukan IPTIM 2011

Assalamualaikum wbt!
*Nada ceria disituuu

Oleh kerana LAMA tak update, bukan setakat habuk, mungkin tikus atau lipas pun dah berkurun dah kat sini, ini ceritanyaa.

Pesta Sukan Institusi Pengajian Tinggi Islam Malaysia (IPTIM) 2011 telah berlangsung di Pusat Asasi UIAM, PJ yang bertindak menjadi tuan rumah kali ini. Bnyk IPTA & IPTS yg bertanding, malas nak taip semua, mungkin banyak la kann --'

Pada mulanya, selection sahaja dah makan 5 hari, setiap kali session selection je dah rasa mcm training. Agak penat. Tapi takpee, Saya telah diberi peluang oleh Allah SWT untuk mewakili UIA dalam volleyball! *Bawak bakat dari sekolah tuu.

Sekarang UIA tak pakai AXEL, pakai MIKASA tuuu

UIA bagi kepercayaan kepada coach SUPIAN, player Sarawak, yg juga merupakan coach Team MASUM UIA Gombak. Best sgt coach ni ajar derrr, walaupun sesi training makan masa 1 week and juge makan muka kami T.T



ALHAMDULILLAH, setelah bertungkus lumus, berperang dalam hujan pun ade, rezeki Allah is everywhere, Both team Volleyball brothers and sisters UIA dapat champion, which is very sengit in the final, lawan dgn KUIS.



Coach kate, dia dah boleh rasa kami boleh kejar champion. Trademark coach "Winner never quit, quitter never win. So try hard" Awww, sayang coach lah.

Yang penting, bukan saje saya menang game, saya menang KAWAN and PENGALAMAN. Thanks to you, ya Allah, for giving me this chance to get to know these people. Jumpa di MASUM UIA Gombak <3


Volleyball Team CFS Cougars IPTIM 2011 Champion! :)




2 comments:

.izzatzaid. said...

star volley :D
congrats!

Aisyatun Nadhirah said...

elelele, org tu pun starr :)